Siedle Basic: De nieuwe standaard
Test
Een nieuwe Designlijn vult het assortiment van de binnenstations aan. Siedle Basic is de goedkope en eenvoudige weg naar typische Siedle kwaliteit. De nieuwe Designlijn is er als audio- en als videovariant. Nu ook in set
De goedkope instap in de Siedle-wereld:

> Siedle Basic in een set
Compleet nieuw. Compleet Siedle.
Siedle Basic biedt Siedle kwaliteit zonder compromissen. De overdrachtkwaliteit van het audio station is de beste van alle handsfree stations; de beeldkwaliteit van het video station doet niets onder voor de duurdere modellen.

De Basic apparaten zijn volwaardige binnenstations voor de In-Home-Bus. De ingebruikname geschiedt automatisch met Plug+Play. De binnenstations en hun onderdelen zijn mechanisch zeer solide uitgevoerd, zijn te repareren en om te wisselen.

> Plug+Play op video
Eenvoudig en compact
De Basic stations zijn uitgevoerd met twee dubbel belegde toetsen, deze dekken de belangrijkste functies af: Gespreksaanname, deur openen, mute schakelen en het schakelen van licht of andere functies.

Siedle Basic is decent en net zo groot, als de optimale functie vereist. Fijnheden zoals de schuine randen van de zijkant versterken de indruk van gemakkelijkheid. Siedle Basic is er uitsluitend in signaalwit (RAL 9003).

Afmetingen audio binnenstation: 79 x 133 x 23 mm
Afmetingen video binnenstation: 135 x 115 x 23 mm
Eenvoudige montage en ingebruikname
Bij de ontwikkeling van Basic stond een doel helemaal bovenaan: De installateur dient er zo weinig mogelijk werk aan te hebben. Het resultaat mag er zijn: De opbouwmontage is zeer eenvoudig en snel uitgevoerd. De ingebruikname geschiedt automatisch met Plug+Play.

> Montage
Audio Binnenstations
Design-awards
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP